MISSIE

De missie is om een unieke leer- en woonomgeving aan te bieden voor jong volwassenen (18 tot 35 jaar), met zo min mogelijk afhankelijkheid, verwachtingen en zonder drempels in een kostendekkende omgeving.

VISIE

De visie is het innemen van een pionierspositie in het bestaande zorg-, welzijns-, en huisvestingslandschap en het opzetten en doorontwikkelen van een unieke, ondernemende en professioneel concept met inclusie van ervaringsdeskundigheid, (financiële) gezondheid en inzet van ervaren burgerschap in een veilige, gezonde afhankelijkheid en een kosten dekkende (woon)omgeving.

SAMEN AAN DE SLAG

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

DOELSTELLINGEN

Ervaring en kennis in het leven:

Financieel gezond leven:

Ontwikkeling naar een succesvol leven:

Gezonde levensstijl:

AANBOD

PSYCHIATRISCHE ZORG

JOB VEEGER

Weet jij even niet meer hoe je verder moet? Dan helpt Job je weer terug op de rails.

Hij weet dat ‘’het perfecte moment’’ niet bestaat. Maar wel dat je ieder moment met beide handen aan kunt grijpen om het perfect te maken!

Omdat hij zich focust op jouw belang en jij als persoon voorop staat, kijkt hij niet naar wat hem het beste uitkomt, maar naar wat de mogelijkheden zijn voor jou. Zodat jij weer vooruit durft te kijken. Weer momenten vast durft te grijpen om het zo perfect mogelijk te maken!

HUISVESTING

Om kostendekkende huisvesting in een leeromgeving te kunnen realiseren voor (psychisch) kwetsbare burgers, is het erg belangrijk dat de belangen tussen hulpverlening en huisvesting niet vermengd zijn. Daarom is ervoor gekozen om de beslissingsbevoegdheid en verantwoordelijkheid over de woonomgeving op een democratische manier vorm te geven.
Dit doen we door het beheer, onderhoud en de verhuur onder te brengen in een coöperatieve samenwerking, waarmee beslissingsbevoegdheid voor alle betrokken en belanghebbende partijen ontstaat. Van groot belang is dat de psychisch kwetsbare burger, ondersteund en beschermd wordt door ervaren en deskundige burgers.

VOEDSELTUIN

In samenwerking en ondersteuning bij de uitvoering zal er een moestuin onderhouden worden die op de woonlocaties aanwezig zijn. Het uitgangspunt is dat er gezonde voeding voorradig is en een gedeelte van de kosten voor voeding opgevangen wordt door zelfvoorziening met de ondersteuning van vrijwilligers, mede-coöperanten en de begeleiding op de groep.

Waarmee de financiële situatie van deze burger meer lucht kan krijgt en worden er op die manier  de spreekwoordelijke, ‘twee vliegen in een klap geslagen’.

HULP BIJ GELDZAKEN

Heb je moeite om je financiën op orde te krijgen? Krijg je zelf de regelingen en formulieren niet gedaan? Of heb je financiële problemen? ON-GEKEND kan je verder helpen om je financiën op orde te krijgen.
We gaan samen met jou kijken naar je financiën en ondersteunen bij het vinden van oplossingen.

Wil je graag hulp? Of heb je nog vragen?

klik dan op Whatsapp of vul onderstaand contactformulier in.

Coöperatieve samenwerking

Doordat we in een coöperatieve samenwerking zitten, heeft iedereen die aansluit een stem om mee te beslissen. Wil je meer weten over deze samenwerking, klik dan op de knop rechts.

FINANCIERING

Psychiatrische zorg
De financiering van zorg kan op twee manieren tot stand komen:
1: WMO / Gemeenten
2: Zelf financieren
Uitgebreidere uitleg? Kijk onderaan de pagina Psychiatrische begeleiding.

Wonen:
ON-GEKEND zorgt voor huur locaties voor mensen in een (financieel) kwetsbare positie. De huur wordt laag gehouden, doordat investeerders kosten dekkend verhuren.
Meer lezen over hoe de huisvesting is geregeld? Ga naar de pagina Wonen.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Of heb je nog vragen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken via Whatsapp (klik op Whatsapp) of vul onderstaand contactformulier in.

Mail ons

© Copyright Job Veeger | Kwaaijongens, rebels in oplossingen