WAAR WILSKRACHT IS, ZIJN MOGELIJKHEDEN.

Dat is wat mensen ervaren bij de coaching en begeleiding van Job. De oplossingen liggen soms zó dichtbij, maar wanneer er te veel uitdagingen zijn, zijn ze voor velen niet meer zichtbaar. Daarom helpt hij je met het kijken naar mogelijkheden en rekening te houden met beperkingen. Dat maakt het verschil.

psychiatrische begeleiding

Als vooruitkijken je bang maakt en achteruitkijken je pijn doet. Kijk dan naast je, want daar zal Job staan.

Werkwijze

 • Kennismaking

  1

  Kennismaking

 • Plan maken

  2

  Plan maken

 • Evalueren

  3

  Evalueren

 • Afronden

  4

  Afronden

Iemand zei ooit:

‘’Hij leerde me dat het verleden niet veranderd, vergeten of gewist kan worden. Het kan alleen geaccepteerd worden. Door te luisteren, vragen te stellen en een beetje te richten, wist hij mij te motiveren om bij de juiste oplossing te komen.’’

Een ontzettend lieve en mooie omschrijving van iemand die de persoonlijke begeleiding van Job ervaren heeft. Het is ook direct een perfecte omschrijving. Want dit is precies waar Job naar streeft.

Weet jij even niet meer hoe je verder moet? En dat kan natuurlijk ook bij kinderen zijn. Dan zet Job je weer terug op de rails. Hij weet dat ‘’het perfecte moment’’ niet bestaat. Maar wel dat je ieder moment met beide handen aan kunt grijpen om het perfect te maken! 

Omdat hij zich focust op jouw belang en jij als persoon voorop staat, kijkt hij niet naar wat hem het beste uitkomt, maar naar wat de mogelijkheden zijn voor jou. 

Zodat jij weer vooruit durft te kijken. Weer momenten vast durft te grijpen om het zo perfect mogelijk te maken!

Voor de bekostiging van zorg in de regio van Noord-Limburg, heb ik met bijna alle gemeenten een overeenkomst. Dus heb je een indicatie, dan zijn er prijsafspraken gemaakt voor het leveren van zorg. Deze wordt dan door de gemeente betaald.
Let op: dat je wel rekening houdt met de eigen bijdrage die er op de zorg is. Via deze rekenhulp van het CAK, kun je de eigen bijdrage berekenen.

.

Wil je me graag inhuren zonder indicatie, neem gerust contact op om samen te kijken naar een gepaste financiering. Ik hanteer een no-cure, no-pay  betalingsconstructie.

(online) Coaching voor professionals

Samen zetten we problemen om in uitdagingen.

Avonturen waar jij, als professional, je schouders onder wil zetten, waar je voor wil knokken! Soms stapelen zulke uitdagingen zich alleen op, waardoor je door de bomen het bos even niet meer ziet. Job neemt je mee naar het begin en zo zul je zien dat sommige oplossingen altijd al behoorlijk dichtbij lagen.

Job coacht professionals met een eigen visie. De veronderstelling dat kaders en wetten beperken was er al. Maar in de loop van de tijd, leerde hij uit ervaring dat een professional zijn/haar eigen werk moet doen: doen waar diegene goed in is!

 • ONBEGREPEN GEDRAG

  Hoe

  • werkt dat?
  • ga ik ermee om?
 • VERWARD PERSOON

  Do‘s en dont’s

  • reageren of niet?
  • wat is het doel?
  • wat gebeurt er?
  • hoe ga ik daarmee om?

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken via Whatsapp (klik op Whatsapp) of vul onderstaand contactformulier in.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright Job Veeger | Kwaaijongens, rebels in oplossingen